Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Државен натпревар по биологија

2022-05-23 13:58:14Младите биолози од „Песталоци“ со врвни резултати на Државниот натпревар кој се одржа на 21.5. на ПМФ. </span>
</div>

</div>
</td>
<td class=

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието