Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Распоред на часови

2020-02-03 16:40:43

Распоред на часови за настава со физичко присуство и учење на далечина


 

Распоред на часови за настава со физичко присуство за I, II и III одделение

Распоред за часови за настава од далечина

 

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието