Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Директор

2020-02-03 15:41:03 

 

                                        Катерина Атанасова

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието