Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје





Регионалниот натпревар по природни науки

2022-04-11 12:14:47

На 2.4. се одржа Регионалниот натпревар по природни науки на кој учествуваа ученици од петто и шесто одделение и ги постигнаа следниве резултати: VI одделение: Марко Ефтимов: I награда и пласман на Државниот натпревар Марко Бабуновски: II награда и пласман на Државниот натпревар Михаил Прентоски: II награда и пласман на Државниот натпревар Матијас Момчиловиќ: III награда Максим Танески: III награда Андрија Крстиќ: III награда V одделение: Славен Блажевски: I награда и пласман на Државниот натпревар Ања Левеска: II награда и пласман на Државниот натпревар Мила Коруноски: II награда и пласман на Државниот натпревар Михаела Трајковска: III награда Стефанија Трајчевска: III награда Тихомир Деловски: III награда Честитки на сите ученици и многу среќа на Државниот натпревар во мај, кој ќе се одржи на Природно-математичкиот факултет во Скопје.прочитајте повеќе

Регионалниот натпревар по физика

2022-04-11 12:12:36

На 2.4.2022 година се одржа Регионалниот натпревар по физика на кој учествуваа и ученици од нашето училиште. Им честитаме на младите физичари за постигнатите резултати и им посакуваме среќа на Државниот натпревар. VIII одделение Сара Кнежевиќ VIII-2 одд. - I награда Виктор Јакимов VIII-2 одд. - II награда Марко Балоски VIII-2 одд. - пофалница Небојша Цветковиќ VIII-1 одд. – пофалница IX одделение Aнастасија Митревска IX-2 одд. - пофалница Деа Деспотовска IX-3 одд. - пласман за учество на Државен натпревар по физикапрочитајте повеќе

РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР МАТЕМАТИКА

2022-04-06 14:08:03

Се одржа регионалниот натпревар по математика. Посебно горди не направија:прочитајте повеќе

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието