Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Резултати од регионалниот натпревар по биологија

2022-04-16 20:35:58На  9. IV 2022 год  со физичко присуство се одржа регионалниот натпревар по биологија, каде има награди таму се и учениците од Песталоци 

Седмо одделение:

Марта Неделковска - I награда и пласман на Државен натпревар 

Михаела Грче - I награда и пласман на Државен натпревар

Матеа Грче - I награда и пласман на Државен натпревар 

Сара Трпковска - III награда 

Ангела Ристеска - пофалница.

Осмо одделение:

Сара Кнежевиќ - I награда и пласман на Државен натпревар 

Марко Балоски - I награда и пласман на Државен натпревар 

Софија Трајковска - I награда и пласман на Државен натпревар 

Ева Стојановска - II  награда и пласман на Државен натпревар.

Деветто одделение:

Мила Томо Томовска - I  награда и пласман на Државен натпревар 

Дафина Блажевска - I награда и пласман на Државен натпревар 

Андреа Томовска - I награда и пласман на Државен натпревар 

Јана Патче - II награда и пласман на Државен натпревар 

Петра Блажевска - II награда и пласман на Државен натпревар 

Катја Петличковска - II награда и пласман на Државен натпревар 

Деа Деспотовска - II награда и пласман на Државен натпревар 

Мила Киро Томовска - III  награда 

 Честитки за нашите ученици и многу среќа на Државниот натпревар по биологија што ќе се реализира во месец мај на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието