Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР МАТЕМАТИКА

2022-04-06 14:08:03

Се одржа регионалниот натпревар по математика. Посебно горди не направија:


Каја Младеновска 4одд I место
Максим Топузовски 4одд I место
Марта Кепеска 4одд I место
Горјан Рангелов 4одд II место
Стефан Јанковиќ 4одд II место
Марија Ќупев 4одд II место
Ана Трајковска 4одд III место
Јован Ќупев 4одд III место
Петар Царановиќ 4одд III место
Срна Дамевска 4одд Пoфалница
Стефан Граматиков 4одд Пoфалница
Алексеј Смилев 4одд Пoфалница
Стефан Шиљковски 5одд III место
Славен Блажевски 5одд Пoфалница
Јаков Геговски 7одд II место
Сара Кнежевиќ 8одд II место
Ања Наумовска 8одд II место
Виктор Манчев 8одд Пoфалница
Виктор Јакимов 8одд Пoфалница
Евгенија Митревска 9одд Пoфалница
Анастасија Митревска 9одд Пoфалница
Деа Деспотовска 9одд Пoфалница
 
 

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието