Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Регионалниот натпревар по АНГЛИСКИ ЈАЗИК

2022-05-09 10:17:23На регионалниот натпревар по англиски јазик што се одржа денеска, 7.5.2022, нашите ученици постигнаа одлични резултати:

Стефанија Трајчевска V-2 второ место
Алексеј Касапинов V-1 трето место
Лара Ефтимова VI-1 прво место
Искра Христовска VI-3 трето место
Марта Неделковска VII-2 прво место
Ана Манчева VII-2 прво место
Дамјан Димовски VIII-3 второ место
Дафина Блажевска IX-1 второ место
Ана Митевска IX-1 второ место

Им честитаме 

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието