Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Регионалниот натпревар по природни науки

2022-04-11 12:14:47

На 2.4. се одржа Регионалниот натпревар по природни науки на кој учествуваа ученици од петто и шесто одделение и ги постигнаа следниве резултати: VI одделение: Марко Ефтимов: I награда и пласман на Државниот натпревар Марко Бабуновски: II награда и пласман на Државниот натпревар Михаил Прентоски: II награда и пласман на Државниот натпревар Матијас Момчиловиќ: III награда Максим Танески: III награда Андрија Крстиќ: III награда V одделение: Славен Блажевски: I награда и пласман на Државниот натпревар Ања Левеска: II награда и пласман на Државниот натпревар Мила Коруноски: II награда и пласман на Државниот натпревар Михаела Трајковска: III награда Стефанија Трајчевска: III награда Тихомир Деловски: III награда Честитки на сите ученици и многу среќа на Државниот натпревар во мај, кој ќе се одржи на Природно-математичкиот факултет во Скопје.


Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието