Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА И ДОДАТНА НАСТАВА /ПРВО ПОЛУГОДИЕ 2022 / 2023

2023-02-13 20:22:10РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА И ДОДАТНА НАСТАВА /ПРВО ПОЛУГОДИЕ 2022 / 2023 8 И 9 ОДДЕЛЕНИЕ

 

РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА И ДОДАТНА НАСТАВА /ПРВО ПОЛУГОДИЕ 2022 / 2023 6 И 7 ОДДЕЛЕНИЕ

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието