Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊАТА

2023-08-28 10:16:26

Драги првачиња, почитувани родители, Основното општинско училиште „Јохан Хајнрих Песталоци“ – Скопје ве известува дека на 1 септември ќе организира свечен прием на првачињата во учебната 2023/2024 година. Приемот ќе започне во 10:00 часот и ќе се одвива во свечената сала на Училиштето. Наставничкиот колегиум на Училиштето со нетрпение ве очекува и ви посакува среќен почеток на новата животна патека, исполнета со другарување, авантури и усвојување нови знаења и животни вештини. Директор, Катерина Атанасова


соопштение за прием на првачиња

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието