Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“

2023-09-25 11:55:29ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 20233-2023 ГОДИНА

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието