Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА РАБОТА на ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“

2023-09-25 11:58:50



ГОДИШНА ПРОГРАМА 2023-2024 ГОДИНА

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието