Општинско Основно Училиште
„Ј.Х. Песталоци“ - Скопје

Распоред за доделување на свидетелства

2020-09-12 12:22:41

Почитувани ученици и родители, ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ изготви распоред за доделување на свидетелства за учениците од второ до деветто одделение. Подетални информации ќе добиете од одделенските раководители.


ЛИНК

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието