Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

„Песталоци“ оди на Јеил

2021-12-20 13:57:59

Од 13.-17. Декември 2021 година, во Дубаи, Обединетите Арапски Емирати се одржа глобалниот натпреварот во дебатирање и општи знења “World Scolar’s Cup”.