Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Општински натпревар „Млади библиотекари“

2022-05-13 12:42:23Општински натпревар „Млади библиотекари“   На општинскиот натпревар „Млади библиотекари“, кој се одржа на 11.5.2022 во просториите на ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“, нашите ученички дознаа одговори на многу прашања и го открија патот кон знаењето. А резултатот е следниов:

 

Теа Споа VIII-2 - прво место

Срна Поповска VIII-2 - второ место

 

Им честитаме и им посакуваме успех и на државниот натпревар кој ќе се одржи на 20 мај во Охрид

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието