Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Годишна програма за работа на училиштето за учебна 2022/23 година

2022-09-12 16:43:19Годишна програма за работа на училиштето за учебната година 2022/23 година

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието