Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА И ДОДАТНА НАСТАВА /ВТОРО ПОЛУГОДИЕ 2022 / 2023

2023-02-13 20:30:45РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА И ДОДАТНА НАСТАВА /ВТОРО ПОЛУГОДИЕ 2022 / 2023 ЗА 8 И 9 ОДДЕЛЕНИЕ

 

 

РАСПОРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА И ДОДАТНА НАСТАВА /ВТОРО ПОЛУГОДИЕ 2022 / 2023 ЗА 6 И 7 ОДДЕЛЕНИЕ

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието