Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Општински натпревар по биологија и природни науки

2022-02-14 12:20:47

Известување за постигнатите резултати од учеството на Општинскиот натпревар по биологија за учениците од основното образование кој се одржа на 09.02.2022 година.


Ве известуваме дека на  ден 09.02.2022  година (среда)  учениците освоија:

Вкупно:  11 први награди, 6 втори наградии  1 трета награда . Пласман на регионалниот натпревар обезбедија сите 18 ученици

Наставник ментор: Ѓорѓи Шапрданов

Список на ученици со освоени награди:

Ангела Ристеска                     VII-1                II награда

Сара Трпковска                     VII-1                III награда

Марта Неделковска               VII-2                I награда

Емилија Велкова                    VII-2                II награда

Михаела Грче                         VII-3                II награда

Матеа Грче                             VII-3                II награда

Софија Трајковска                 VIII-1              I награда

Марко Балоски                      VIII-2              I награда

Сара Кнежевиќ                      VIII-2              I награда

Ева Стојановска                    VIII-2              II награда

Дафина Блажевска                 IX-1                 I награда

Мила Киро Томовска            IX-1                 II награда

Катја Петличковска               IX-2                 I награда

Јана Патче                               IX-2                 I награда

Мила Томо Томовска            IX-2                 I награда

Деа Деспотовска                     IX-3                 I награда

Петра Блажевска                   IX-3                 I награда

Андреа Томовска                   IX-3                 I награда

 

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието