Општинско Основно Училиште
„Јохан Хајнрих Песталоци“ - Скопје

Полугодишен извештај за работата на училиштето за учебната 2021-22 година

2022-02-25 08:22:24Полугодишен извештај за работата на училиштето во учебната 2021-22 година

Корисни линкови

Е-дневник E-Учебници Министерство за образование и наука Биро за развој на образованието